Norsk MO-forenings likepersonstjeneste ❤

Livet byr på oppturer og nedturer – for alle! Alle trenger noen som bryr seg, noen som viser interesse og spør hvordan det går. Vi trenger hverandre 😍

Det kan noen ganger være tungt og tøft å leve med kroniske plager i forbindelse med fysiske diagnoser som for eksempel Olliers eller MO som mange av våre medlemmer har, og det kan være utfordrende å være pårørende også. Tanker og bekymringer, slitenhet og frustrasjon kan oppleves. Fysisk og psykisk helse går hånd i hånd.

Har du ting på hjertet du har lyst til å dele med noen? Husk at vi har seks likepersoner som er her for deg🍀

Ta gjerne kontakt! ☎️📞📱Tlf nr og navnene våre finner dere her i bildecollagen. Dere kan også skrive til oss på messenger eller mail (mailadressene våre finnes under “Om oss” her på nettsiden vår.