Diverse informasjon fra styret i Norsk MHE-forening

Vi i styret i Norsk MHE-forening jobber på, men vi trenger flere medlemmer! Meld dere, og evt familiemedlemmer, inn via vår nettside http://www.norskmheforening.no

Vi minner om at de som har meldt seg inn, men ikke har betalt kontigenten, gjør det så fort som mulig. Dersom dere har sendt innmelding, men ikke har mottatt faktura på mail, vennligst gi beskjed til Børge Vikebø på mail norskmheforening@gmail.com

Er det noe annet dere lurer på eller har innspill om, er det bare å ta kontakt med oss i styret!

Referat fra sist styremøte 15.06.15 er lagt ut på vår nettside, under “Om oss”- “Dokumentarkiv”.

Spre ordet om at vi finnes videre til venner, familie og bekjente, samt personer dere møter innen helsevesenet. Del gjerne facebooksiden og tips om nettsiden til deres facebookvenner, med oppfordring om å dele videre! Vi trenger alles hjelp til å bli kjent som nyetablert forening!

Vi ønsker alle sammen en riktig god sommer og ferie!!