Sosialt treff for medlemmer av Norsk MO-forening i november

Hei,kjære medlemmer i Norsk MO-forening

Vi inviterer våre medlemmer til sosiale treff i november i Oslo og Bergen:
Oslo: søndag 18.november kl 14 på Egon Byporten (Jernbanetorget 6), like ved Oslo sentralbanestasjon.
Bergen: søndag 25.november kl 14 på Egon Kjøttbasaren (Vetrlidsallmenningen 2), like ved Bryggen.
Det blir mat og en hyggelig prat med andre barn og voksne berørt av MO/Olliers, både for mennesker med diagnosene og pårørende. Treffene er for medlemmer i foreningen. Foreningen dekker maten til medlemmene som deltar på et av treffene. Reiseutgifter dekker deltakerne selv. Hvis man ønsker å ha med seg nære familiemedlemmer som ikke er medlemmer, dekker disse sin restaurantregning selv.
Det vil være likepersoner til stede både i Oslo og i Bergen, og for de som ønsker samtale alene med disse i forkant eller etterkant av treffet denne dagen, ta gjerne kontakt med Hilde Anette på forhånd.
Håper flest mulig ønsker og har anledning til å delta!
Påmeldingsfrist:
Oslotreffet: innen 1. november, mail: norskmoforening@gmail.com  Mob; 909 37 819 (Hilde Anette)
Bergentreffet: innen 8. november, mail: lenekrogstad@hotmail.com  Mob: 911 18 147 (Lene)
🙂
Velkommen!