Styresamling 16.09.17

Vi skal ha styresamling i Oslo lørdag 16. september 2017.  Det blir et møte om likepersonsarbeid, samt et styremøte der diverse saker behandles, blant annet hvordan vi tenker å inkludere/involvere medlemmene i foreningen med diagnosene Olliers, Mafucci og Metakondromatose. Til siste møtedel med dette temaet har vi invitert representanter fra Olliersgruppa.

Her er Møteagendaene. Hvis medlemmene i foreningen har saker de ønsker vi skal ta opp under «eventuelt», ta gjerne kontakt med oss 🙂 Søk oss opp på facebook «Norsk MO-forening» eller send oss en mail: norskmoforening@gmail.com

Agenda for møte om likepersonsarbeid i Norsk MO-forening lørdag 16.september 2017

Sted: Soria Moria Hotell, Oslo
Kl: 12.30 (felles lunsj kl 11.30)
Møteleder: Sven Erik Bruun
Referent: Astrid Kordahl Mikkelsen

Likepersonsarbeid i Norsk MO-forening

Formålet med møtet er å intensivere satsningen på likepersonsarbeidet i Norsk MO-forening. Vi ønsker at våre likepersoner skal være en ressurs både for styret og for foreningen forøvrig. Vi tror også at mer satsing på likepersonsarbeidet kan bidra både til å gjøre vår forening mer kjent, og til at helsepersonell får mer kunnskap om vår diagnose.

SAKLISTE

Økonomi.

• Vi har fått 10 000 kroner av Helse Sør Øst. Beløpet skal brukes på opplæring av brukerrepresentanter. I rapporteringen skal det gis en utdypende beskrivelse av hvordan arbeidet er gjennomført.
  • Vi har også fått 5000 kroner av Helse Midt-Norge. Beløpet skal brukes på likepersonsarbeid. Det skal rapporteres på konkrete tiltak som er gjennomført, samt gis en vurdering på hvordan tiltakene har fungert.

Likepersonsarbeid og styrets ansvar.

• Hva kan styret kreve og forvente av likepersonene?
  • Overføring av kunnskap fra dagens likepersoner til styret.
  • Hvordan bruke likepersonen i foreningen? Hva er viktig for våre medlemmer?
  • Hvordan kan styret bidra til å gjøre likepersonene kjent og benyttet?
  • Hvordan skal likepersonene følges opp?

Opplæring av nye likepersoner. Når går neste kurs og hvem deltar?

• FFO Buskerud, november.

Likepersonenes møter med organisasjonen.

• Hva skjer i høst, når, hvor og hvordan? Konkretisering av tiltak.

Likepersoners møte med helsevesenet.

• Kan våre likepersoner brukes til å øke kunnskapen om vår diagnose i helsevesenet? Evt. hvorfor og hvordan?

……………………………………

Agenda for styresamling i Norsk MO-forening lørdag 16.september 2017

Sted: Soria Moria hotell, Oslo
Kl: 14.30-18 (samlingen starter med et møte om likepersonsarbeid)
Innkalt: Heidi Vatne Braadland, Lene Krogstad, Astrid Kordahl Mikkelsen, Sven-Erik Bruun, Anne Lene Lie, Hilde Anette Heimark Pedersen Vara: Ingrid Bruun, Sara Loise Lie. Til slutten av møtet er representanter fra Olliers-gruppa invitert.
Møteleder: Sven Erik Bruun

55/17- Foreningens nettside og facebookside
Ansvar: alle

56/17- Eventuelt